Produkter för värme spår tråd (29)

Premium Grillad Nötköttkorv

Premium Grillad Nötköttkorv

Vår premium grillkorv är noggrant bearbetad för att leverera överlägsen smak och kvalitet. Varje bit är mör och smakrik, vilket säkerställer en härlig kulinarisk upplevelse. Oavsett om du förbereder en klassisk korvrätt eller utforskar nya recept, ger vår korv den perfekta grunden för en rad kulinariska skapelser. Med fokus på kvalitet och smak erbjuder vi korv som utmärker sig för sin överlägsna textur och rika smak. Vårt korvsortiment är utformat för att leverera exceptionell smak och kvalitet.
SPIRITUEUX ARANA - Likörer och spritdrycker

SPIRITUEUX ARANA - Likörer och spritdrycker

För att bredda vårt sortiment av spritdrycker har huset Egiazki beslutat att arbeta med en gin med smaker från Baskien, där man använder plommon. Ett recept som förenar sötman från plommonet med den toniska karaktären av enbär. Denna fruktiga kombination ger en mycket harmonisk gin: delikat, lite bitter, både tonisk och frisk. Vid provsmakning är doften blommig och raffinerad, och smaken präglas av plommonet. Gin Arana kommer att förföra dig med sin raffinerade bitterhet och sina dofter av citrus, absint och ingefära.
Den Första

Den Första

Entrédörren till våra klosteröl: Lätt alkoholhaltig blond med smak Dess delikata beska i eftersmaken gör den till en mycket törstsläckande öl. Ljusblond färg med en lätt naturlig grumlighet och homogena, fina bubblor. En uppfriskande blommighet som inbjuder till provsmakning. Stil: Blond öl Alkohol: 5° Malter: Pilsner, München 25 och Vete Humle: Brewer’s Gold och Strisselspalt IBU: 14 Vitt kött: Vattenzoï med kyckling Ost: Chaource, Brillat Savarin, Fårtome Rätter: Musslor med pommes frites eller surkål
Värmeöverföring - Direkt och Indirekt

Värmeöverföring - Direkt och Indirekt

Värmeöverföring, direkt och indirekt Vid direkt värmeöverföring trycks bilden spegelvänd på bärmaterialet och förses sedan med ett lim. Innan överföringen aktiveras limmet genom värme och artikeln kommer i direkt kontakt med bilden. Bilden fäster nu på artikeln och kan brännas in. Denna metod är fördelaktig eftersom det inte finns några slitande komponenter. Beroende på maskintyp kan koniska, cylindriska, ovala och även rektangulära artiklar dekoreras. Den yta som ska dekoreras bör dock vara plan, det vill säga varken konkav eller konvex. För konkava eller konvexa ytor eller reliefer rekommenderar vi hellre indirekt värmeöverföring. Här finns "limmet" på pappret, där en rättvänd bild trycks. Genom uppvärmning smälter detta lim under bilden, som lyfts bort från pappret med en också uppvärmd silikonstam.
Torrkorv med örter från Provence - Korvar

Torrkorv med örter från Provence - Korvar

Saucisson med örter från Provence, en produkt som verkligen är vår egen. En smak rik på aromer. Denna blandning av aromatiska örter, timjan, rosmarin … tar dig direkt till Provence under cikadornas sång. Litet + : Saucisson sec med örter från Provence kan avnjutas både med ett gott rödvin och ett vitt vin. UGS:2100045000000 Vikt:0,310 kg Precision angående vikten:Produkt som är föremål för uttorkning Ingredienser:Fläskkött ursprung Frankrike Näringsvärden KJ/Kcal:1129 KJ / 271 Kcal Fetter:16,90g Varav mättade fettsyror (AGS):6,20g Kolhydrater:2,90g Varav socker:1,20g Proteiner:26,70g Salt:6,04 g Allergener:nötter: spår kan förekomma: användning av hasselnötter i verkstaden
Tomatsåser - Tomatsås

Tomatsåser - Tomatsås

Tomatsåser
Metall Damm Man Set

Metall Damm Man Set

Metall Damm Man Set Spikad.
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Druvorna kommer från det första skiktet av kalkhaltig lerjord vid Gardasjön i den mytiska Sirmione, höjd 68 m ö.h. SESTO DI IMPIANTO: Raderad odling med guyot-beskärning AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: I rostfritt stål vid kontrollerad temperatur COLORE: Intensiv halmgul med gröna reflexer NASO: Trevlig bouquet av melon och mandarin med inslag av mynta och några blommiga noter BOCCA: En viss strävhet känns men är nästan obefintlig och med utmärkt fruktighet CIBO: Alla rätter med fisk, soppor, pastarätter och ris, vitt kött GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Pincho Moruno

Pincho Moruno

INGREDIENSER: Fläskkött, kantareller (17%), vatten, salt, majsstärkelse, kryddor, dextros, konserveringsmedel (natriumsulfid), antioxidanter (E301, E331) och färgämne E120. Kan innehålla spår av mjölk, selleri.
ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRÅN SALENTO

ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRÅN SALENTO

Druva: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produktionsområde: Östra området av Taranto Jordtyp: Röd jord blandad med tuff och/eller kalksten Vinstockstillväxttyp: Stödd alberello Genomsnittlig ålder på vinrankor: 15 år Genomsnittlig produktion / hektar: 90/120 kvintal druvor Skörd: September Druvskördemetod: Manuell Alkohol: 11% -12% vol. Färg: Levande rosé Bouquet: Karakteristisk vinös Smak: Torr, mycket harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Rekommenderas: Aperitif, fisk och italienska förrätter, skaldjur, delikata soppor samt grönsaker, mozzarella och färsk ost.
Amarena - Aromer

Amarena - Aromer

Amarena - Smaker
Kryddig Korv Rougail - Bryggeri

Kryddig Korv Rougail - Bryggeri

Njut av denna läckra Rougail med Montbéliard-korv och Réunions L’Oiseau-chili tillsammans. Inspirerad av de bästa bryggerierna är detta recept fritt från färgämnen, artificiella smaker och konserveringsmedel.
Parmaskinka DOP

Parmaskinka DOP

Det är en utmärkelse för vårt område och vår stolthet: för att göra det använder vi lår av tunga italienska grisar, som salts för hand (fuktigt salt på svålen, torrt salt på den magra delen). I tre veckor absorberar skinkorna saltet i en fuktig (80%) och kall (från +1 till +4 grader) kammare, och sedan vilar de i tre månader medan de torkar långsamt. Efter att ha tvättats, börjar mognadsprocessen. Nu är det havets luft som, innan den når dalen, har stulit balsamen från skogarna i Appenninerna. Beroende på säsongen öppnas fönstren och så fortsätter det i nio månader. Sedan går vi ner i källaren: konsortiet kommer att sätta på den dukaliska kronan för att skydda kvaliteten efter 12 månader. För oss räcker det inte: vår skinka kommer att vänta ytterligare 18-20 månader, när ni kommer att känna hela dess intensiva, djupa, nyanserade sötma, aldrig sockerartad.
Pain Sandwich - Ett brett sortiment för att möta alla dina behov

Pain Sandwich - Ett brett sortiment för att möta alla dina behov

Från baguette-format smörgåsar till bagels och bagnat erbjuder Novepan det perfekta brödet för att göra smörgåsar, både för restaurangverksamhet och detaljhandel.
Gammal Armagnac Hors d'âge

Gammal Armagnac Hors d'âge

Samling av Armagnacs som har lagrats i minst 10 år i ekfat i våra källare belägna i Gers. Färg: Mörk med bärnstens- och kopparreflexer – Vi tillsätter inget socker eller karamell. Doft: Fantastisk komplexitet byggd kring en bas av typiska Armagnacs: Plommon, Vanilj och Vita blommor. Vår Hors d’Âge är extremt komplex och utvecklas gradvis i ett dussin olika aromer, som alla avslöjar lika många läckra överraskningar. Smak: Otroligt rund och generös, mycket smörig och ger en känsla av lätthet och sötma. Kombinationer: Det är Armagnac som bör avnjutas under 30 minuter för att känna alla dess nyanser. Passar bra till röd kött och kryddiga rätter. Används av kockar i köket. VIKT: 1,4 kg FLASKA: Flaska 150cl, Flaska 70cl SKU: GHAGE
Paprikapasta + olivolja

Paprikapasta + olivolja

Paketantal: 4 x 1700ml Artikelnummer: 40240 Gram: 1700
Terraje 2018

Terraje 2018

Renhet, Textur, Uttryck Av Ett Terroir Friskt Vin Med Stor Renhet Och Textur, Med Aromer Av Tall Och Monte Jumillano 13 ºc Serveringstemperatur VINETS ÅLDER: Mer än 30 år TILLVERKNING: Jäst och lagrad i fudre DRUVSORT: Monastrell på egen rot
Tierra Savia - Piu Amphora röd - viner

Tierra Savia - Piu Amphora röd - viner

ÁNFORA PIU Tinto FICHA TÉCNICA: Denominación de origen: IGP Sierra Sevilla Composición: garnacha och tempranillo Vinificación: Fermenterad med maceration i krukor under 1 månad i ánforan Envejecimiento: Kryddning i 10 månader på sina jästfällningar, under florhölje i samma ánfora Grado alcohólico: 14-14,5o NOTAS DE SABOR: Aspecto: körsbärsröd Olor: Lockande kraftfull frukt med mineralnoter Sabor: Attraktiv spänning i munnen och ytterst mineralisk
Bandoneon - Stagi

Bandoneon - Stagi

75-knapps kromatisk Bandoneon 150 rör (2 rör per ton) 18-faldiga bälgar med 2 centrala ramar svart eller mahognylackad med finish skräddarsydd rörarrangemang på begäran
Longcap-PP-30-ED-V-KAT - Longcap

Longcap-PP-30-ED-V-KAT - Longcap

LONGCAP, med sin karaktäristik att erbjuda mycket yta för individuell design, har blivit populär för både koldioxidhaltiga och koldioxidfria drycker. Dess popularitet beror på att den, trots sin storlek, har ett högt korrosionsskydd genom högkvalitativ tryck och lackering både inuti och utanpå, och klarar mekaniska påfrestningar vid tillverkning, transport och lagring. Dess särdrag är mindre variationsrikedomen i formen, utan snarare möjligheterna till kombinationer i design.
Tomatpuré - KETCHUP & MAJONÄS

Tomatpuré - KETCHUP & MAJONÄS

Tomatpuré KETCHUP & MAJONÄS Senap
PRIMITIVO IGP - PRIMITIVO IGP

PRIMITIVO IGP - PRIMITIVO IGP

Primitivo IGP Puglia från Taranto och Brindisi-området. Alkoholhalt 13,00% Vol. Minimiorder 720 flaskor om 75 cl. Totalt antal kartonger 60, varje med 12 flaskor.
Mafana Original Mafana 2X+

Mafana Original Mafana 2X+

Vi importerar en bärnstenrom från Dominikanska republiken, en blandning av en 5-årig och en 3-årig. Vi tillsätter ekologisk honung från Issigeac i Dordogne och certifierat ekologiskt rörsocker från Sydamerika. Vi infunderar sedan med Mafan-blommor för att få en unik och oöverträffad smak på spritmarknaden. En gnista i munnen och en otroligt lång eftersmak ... Mafana kommer att överraska dig! Rumtyp: Botanisk rom Volym: 70 cl vardera Alkoholhalt: 35°
Gevärskolvs Blanks - Turkisk Valnöt Gevärskolvs Blanks

Gevärskolvs Blanks - Turkisk Valnöt Gevärskolvs Blanks

Turkiska valnötspistoler, Gevär. Klass 3 / Grad V / Fancy Bredd vid kolv: 190 – 210 mm Tjocklek: 65 – 70 mm Längd: 900–1100 mm Torr, stabil, tempererad (% 8 -12) Redo att snida Till salu som engros och detaljhandel Pris för en bit: US $ 255 RABATTER: (Min. Totalbeställning US $ 1000: % 5) - (Min. Totalbeställning US $ 2000: % 10) - (Min. Totalbeställning US $ 3000: % 15) - (Min. Totalbeställning US $ 4000: % 20) - (Min. Totalbeställning och över US $ 5000: % 25) PS: Vänligen fråga oss om våra tillgängliga klass 3 gevärsblock.
Nau Vodka

Nau Vodka

Nau Vodka
Bas Armagnac CASTAREDE VSOP

Bas Armagnac CASTAREDE VSOP

Bas Armagnac som har lagrats i ekfat i 6 till 8 år.
TRUFFEL – 17°

TRUFFEL – 17°

Färg: Amber med gyllene reflexer Doft: Umami, mycket komplex med svamp och tryffel. Smak: Mycket påtaglig med tryffel, kokt tomat, mycket komplex och kraftfull, lätt bitterhet som till stor del täcks av tryffeln. Avslutning: Mycket lång med tryffel och utvecklas mot aromer av druvor, dadlar, konfiterad frukt, med en fortsatt dominans av tryffel, närvaro av örtiga noter som génépi, absint, gentiana.
Tomatpuré 28-30%

Tomatpuré 28-30%

Paketantal: 12 x 720ml Artikelnummer: 40136 Gramm: 700
Paprikapasta + Olivolja

Paprikapasta + Olivolja

Paketantal: 12 x 720ml Artikelnummer: 15390 Gram: 700